POCA: A fost modificat ghidul beneficiarului vs. august 2018

por-ghid-finantare.jpg

Prezentul ghid este menit sa ofere indrumare beneficiarilor Programului Operational Capacitate Administrativa in procesul de implementare a proiectelor finantate prin acest program. Ghidul de fata este unul orientativ si nu inlocuieste prevederile contractuale, acesta dorind a fi un instrument practic pentru a va face munca mai usoara si mai eficienta. In situatia in care exista neconcordante intre prezentul ghid si legislatia nationala si/sau comunitara ori contractul de finantare, prevederile acestora din urma prevaleaza.

Managementul proiectului gestionat de institutia dumneavoastra este o provocare si totodata este consumator de timp iar, de cele mai multe ori, beneficiarul deruleaza, in acelasi timp, atat sarcinile institutionale curente, precum si activitatile planificate prin proiect.

In acest sens, ghidul de fata incearca sa ofere informatii practice cu privire la cum sa implementati un proiect, cum sa raportati stadiul acestuia, cum se vor rambursa cheltuielile, cum puteti modifica proiectul sau cum se va inchide proiectul.

Ghidul beneficiarului

Sursa: AM POCA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.