AM POCU publica lista finala a cererilor de finantare aprobate pentru apelul POCU/227/3/8 „Romania profesionala – Resurse umane competitive“

lista.jpg

AM POCU publica lista finala a cererilor de finantare aprobate in etapa tehnica şi financiara, precum si lista de rezerva, ca urmare a solutionarii contestatiilor, pentru apelul de proiecte POCU/227/3/8 „Romania profesionala – Resurse umane competitive “.

Bugetul pentru acest apel a fost suplimentat pentru a putea finanta si proiectele care – in urma solutionarii contestatiilor – au obtinut un punctaj mai mare sau egal cu punctajul celor care s-au incadrat initial in alocarea financiara (91,5 puncte).

In data de 21.03.2018, solicitantii care au contestat evaluarea tehnica si financiara vor primi, prin sistemul informatic MySMIS2014+, Notificarea cu privire la rezultatul solutionarii contestatiei.

De asemenea, in perioada imediat urmatoare, Organismele Intermediare POCU vor demara procesul de contractare pentru cererile de finantare aprobate in cadrul acestui apel.

Sursa: fonduri-ue.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.