POCA: Un nou Ghid a fost lansat in consultare publica

ghid-consultare.jpg

Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice (MDRAP), prin AM POCA, a lansat spre consultare publica, in cadrul Obiectivului Specific 1.2. „Dezvoltarea si implementarea de politici si instrumente unitare si moderne de management al resurselor umane”, Ghidul solicitantului IP6/2016 (MySMIS: POCA/95/1/2/) – „Sprijin pentru dezvoltarea si implementarea de metode unitare de management in domeniul resurselor umane”, impreuna cu anexele acestuia.

In acest context, partile interesate sunt invitate sa se implice in procesul de consultare a ghidului, iar opiniile si contributiile la imbunatatirea acestor documente sunt asteptate, in formatul pus la dispozitie de AM POCA, pana la data de 11 noiembrie 2016.

Ghidul solicitantului IP6/2016 (MySMIS: POCA/95/1/2/) „Sprijin pentru dezvoltarea si implementarea de metode unitare de management in domeniul resurselor umane”, are drept solicitanti eligibili Agentia Nationala a Functionarilor Publici, Secretariatul General al Guvernului/Cancelaria Prim – Ministrului, Ministerul Finantelor Publice, Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Vârstnice.

Proiectele ce vor fi realizate in urma acestui apel vor trebui sa duca la rezultate precum: aplicarea sistemului de politici de resurse umane bazate pe dovezi, in autoritatile si institutile publice centrale; legislatie privind salarizarea unitara, cu introducerea unor seturi uniforme de reguli; proceduri revizuite privind planificarea, recrutarea, selectia, evaluarea, cariera si formarea personalului introduse in autoritatile si institutiile publice.

Documente utile:
Ghidul si anexele publicate spre consultare

Sursa: AM POCA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.