POCU: 4 decembrie 2017, termenul limita pentru depunerea Strategiilor de Dezvoltare Locala – DLRC

calendar-orientativ1.jpg

Ministerul Dezvoltarii Regionale, Administratiei Publice si Fondurilor Europene (MDRAPFE) reaminteste Grupurilor de Actiune Locala (GAL) ca termenul limita pentru depunerea Strategiilor de Dezvoltare Locala DLRC (SDL) in cadrul sesiunii deschise in data de 1 septembrie 2017, conform Ghidului specific privind depunerea si selectia Strategiilor de Dezvoltare Locala, este 4 decembrie 2017, ora 16:00.

Strategiile depuse dupa aceasta data nu vor putea fi luate in considerare in procesul de evaluare.

Mentionam ca pachetul de depunere a SDL trebuie sa cuprinda:

  • Scrisoarea de inaintare a SDL (2 exemplare), semnata de reprezentantul legal al GAL, avand ca anexa un OPIS al SDL (cuprins si paginatie), precum si al anexelor depuse (cu paginatie);

In cazul in care Strategia nu este depusa de reprezentantul legal al GAL, Scrisoarea de inaintare va include si nominalizarea persoanei imputernicite pentru depunerea SDL.

  • Copia actului de identitate al persoanei care depune SDL;
  • Un exemplar al SDL, cu anexe, pe suport hartie;
  • Trei exemplare in format electronic (3 CD) ale SDL, cu anexe (scanate in format pdf.);

Subliniem faptul ca bugetul SDL trebuie prezentat in Euro, conform Capitolului 8 – Planul Financiar si Anexei 23 din Modelul cadru SDL. De asemenea, conform Specificatiilor tehnice din Modelul cadru SDL, planul financiar va fi elaborat in format XLSX. (Excel).

Un exemplar al Scrisorii de inaintare a SDL va fi inapoiat deponentului, cu numar de inregistrare din partea MDRAPFE – Directia Generala Programare, SMIS, Coordonare Sistem si Evaluare Programe Europene.

In cazul in care se constata ca pachetul de depunere a SDL este incomplet sau CD-urile nu sunt functionale, se va consemna acest lucru intr-o Fisa de primire a SDL, care va fi semnata de reprezentantul GAL pentru luare la cunostinta. In acest caz, Strategia poate fi completata pana la inchiderea sesiunii (nu mai tarziu de 4 decembrie 2017, ora 16.00).

Pentru operativitatea evaluarii SDL si a schimbului de informatii, la depunerea SDL reprezentantul GAL va furniza date de contact din partea GAL (e-mail, telefon/fax), date la care sa poata fi transmise eventualele solicitari de clarificare.

Sursa: fonduri-ue.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.