POCU: Grupuri Tehnice de Lucru pentru etapa de preconsultare/consultare a Ghidurilor Conditii Specifice

ghid-consultare.jpg

La nivelul Ministerul Fondurilor Europene (MFE) se constituie Grupuri Tehnice de Lucru (GTL) pentru etapa de preconsultare/consultare a ghidurilor solicitantului – conditii specifice aferente axelor prioritare 1- 6 ale Programului Operational Capital Uman 2014 – 2020.

Din GTL fac parte ministere de resort, membri ai Comitetului de monitorizare a POCU şi specialişti invitati. Contributia acestora la lucrarile GTL este neremunerata.

GTL vizeaza in special identificarea unor modalitati cat mai eficiente şi mai realiste de indeplinire a obiectivelor specifice, respectiv a indicatorilor POCU.

Grupurile Tehnice de Lucru au ca scop principal creşterea calitatii ghidurilor ce vor fi supuse ulterior consultarii publice. In cadrul  procesului de consultare publica se vor organiza dezbateri publice şi se vor primi propuneri in scris la adresele de e-mail dedicate fiecarui ghid supus consultarii, fiecare organizatie/persoana fizica interesata putand contribui la consolidarea ghidurilor solicitantului.

Sursa: Ministerul Fondurilor Europene

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.