POCU: Lista cererilor de finantare respinse in etapa de verificare a conformitatii administrative si eligibilitatii pentru apelul de proiecte “SOLIDAR”

curs-expert-accesare-fonduri-europene.jpg

Autoritatea de Management pentru Programul Operational Capital Uman 2014 – 2020 (AM POCU) publica lista cererilor de finantare care au fost respinse in etapa de verificare a conformitatii administrative si eligibilitatii pentru apelul de proiecte POCU/75/4/16/Consolidarea capacitatii intreprinderilor de economie sociala de a functiona intr-o maniera auto-sustenabila- SOLIDAR Sprijin pentru consolidarea economiei sociale.

in data de 28.04.2017, solicitantii ale caror cereri de finantare au fost respinse in aceasta etapa vor fi informati prin sistemul informatic MySmis2014+. Solicitantii ale caror cereri de finantare se regasesc in lista atasata, dar nu au primit notificarea privind rezultatul verificarii administrative si eligibilitatii, pana la sfarsitul zilei de 28.04.2017 sunt rugati sa contacteze AM POCU la adresa de email [email protected].

Solicitantul poate contesta rezultatul evaluarii cererii lui de finantare o singura data pentru fiecare etapa. Contestatiile se vor depune de solicitant in MySMIS 2014+ in termen de 5 zile lucratoare (2 mai 2017- 8 mai 2017) de la data transmiterii notificarii privind rezultatul verificarii administrative si eligibilitatii, potrivit pasilor descrisi in documentul „Modalitatea de depunere a contestatie in sistemul informatic MySMIS”.

Sursa: fonduri-ue.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.