POCU: Lista cererilor de finanțare respinse pentru apelul de proiecte „Măsuri de educație de tip a doua șansă – Regiuni mai puțin dezvoltate

respins.png

Autoritatea de Management pentru Programul Operațional Capital Uman 2014 – 2020 publică lista cererilor de finanțare respinse în etapa conformității administrative și eligibilității pentru apelul de proiecte „Măsuri de educație de tip a doua șansă – Regiuni mai puțin dezvoltate.

Începând cu data de 2 iunie 2020, solicitanții ale căror cereri de finanțare au fost respinse în aceasta etapă vor primi, prin sistemul electronic MySMIS 2014+, Notificarea privind rezultatul verificării conformității administrative și eligibilității și grilele de evaluare.

Solicitantul poate contesta rezultatul evaluării cererii lui de finanțare o singură dată pentru fiecare etapă. Contestațiile se vor depune de către solicitant în sistemul MySMIS 2014+ în termenul precizat în cadrul notificarii privind rezultatul verificării conformității administrative și eligibilității potrivit pașilor descriși în documentul „Modalitatea de depunere a contestatiei in sistemul informatic MySMIS”.

Sursa: AMPOCU

2 thoughts on “POCU: Lista cererilor de finanțare respinse pentru apelul de proiecte „Măsuri de educație de tip a doua șansă – Regiuni mai puțin dezvoltate”

  1. katy spune:

    Cand incepe START-UP pe 2020, pana acum sunt numai zvonuri

  2. katy spune:

    Mai, AMPOCU in loc sa publicati un Raport de selectie pentru cereri de finantare admise la finantare , voi le publicati pe cele respinse. Adica noi romanii facem totul pe invers.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.