POCU: MFE va analiza individual cererile de finantare pentru O.S. 4.1 si 4.2 depuse in ultimele momente de dinaintea expirarii termenului-limita

proiecte-europene.jpg

Conform unui comunicat oficial, Ministerul Fondurilor Europene (MFE) a luat act de sesizarile unora dintre aplicantii pentru Obiectivele Specifice 4.1 si 4.2 din cadrul POCU, care au semnalat faptul ca cererile lor de finantare au fost trimise in termenul legal – inainte de ora 16:00 a zilei de joi, 15 septembrie 2016 – dar procesarea aplicatiei a depasit acest termen.

Potrivit sesizarilor primite, au existat aplicanti care au terminat de completat cererea de finantare cu doar cateva secunde inainte de expirarea termenului-limita. Cum procesarea aplicatiilor dureaza, in sistemul informatic, cateva secunde, este posibil ca unele dintre acestea sa nu fi fost validate.

Pentru a ramane consecventa cu regulile competitiei, conducerea MFE (impreuna cu gestionarii si dezvoltatorii sistemului informatic MySMIS) va analiza istoricul inregistrat in sistem pentru fiecare dintre aplicatiile in cauza, validandu-le si pe cele care au fost transmise (a fost apasat butonul „Trimitere”) in termen, dar au fost procesate dupa ora 16:00.

In acest scop, aplicantii care s-au aflat intr-o asemenea situatie sunt invitati sa depuna la registratura MFE, pana vineri, 23.09.2016, ora 14:30, o sesizare scrisa prin care sa solicite sa fie investigata in sistemul informatic ora de depunere a cererii de finantare.

Numarul aplicatiilor care vor fi validate va fi comunicat imediat dupa ce se va incheia verificarea corespunzatoare.

Sursa: Ministerul Fondurilor Europene

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.