POCU: Solicitari de clarificari pentru apelul de proiecte POCU/82/3/7

ghid-consultare-2.jpg

Autoritatea de Management pentru Programul Operational Capital Uman informeaza solicitantii ca, incepand cu data de 26 iunie 2017, vor primi prin sistemul informatic mySMIS 2014+ solicitari de clarificari de la comisia de evaluare a proiectelor depuse in cadrul apelului de proiecte:

POCU/82/3/7 ”Cresterea ocuparii prin sustinerea intreprinderilor cu profil non-agricol din zona urbana – Romania Start Up Plus”.

Solicitantii sunt rugati sa verifice periodic contul MySMIS 2014+ si sa raspunda punctual, in termen de 3 zile lucratoare de la data primirii solicitarilor de clarificari, potrivit pasilor descrisi in documentul „Modalitatea de utilizare a mecanismului de clarificare POCU”.

In conformitate cu prevederile Ghidurilor Solicitantului – Conditii Specifice, Comisia de evaluare cere solicitantului clarificari, atunci cand evaluatorul considera ca o informatie lipseste sau nu este suficient de clara. Se poate solicita un singur set de clarificari pentru verificarea conformitatii administrative si a eligibilitatii.

Sursa: fonduri-ue.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.