Opt acceleratoare din Romania prin care-ti cresti startup-ul

1280x670-10-80.png

Un program de accelerare este o modalitate potrivita pentru a-ti creste business-ul tech, pentru a invata noi lucruri sau pentru a obtine feedback pentru produsul tau. Un accelerator te invata care sunt directiile potrivite si cum sa prezinti in fata publicului.

MVP Academy

E cel mai cunoscut program de accelerare din Bucuresti, dezvoltat de echipa de la How to Web si Tech Hub.

Sapte dintre startup-urile participante la MVP Academy 2016 au obtinut in total finantari in valoare de peste 760.000 Euro, printre care Reflex, Urby si TypingDNA, cumuland astfel la 1.7 de milioane de euro investitii totale in echipele participante la MVP Academy. In prezent, opt dintre produsele dezvoltate de acestia sunt active pe piata, iar restul sunt in continuare in dezvoltare. Acestea adreseaza industrii precum inteligenta artificiala, securitate, energie, eHealth, agritech, mobilitate, cele mai multe dintre ele au un model de business B2B/B2C si o treime dintre ele sunt produse hardware.

Programul de accelerare MVP Academy, dezvoltat de TechHub Bucharest, ofera acces la servicii online in valoare de peste un milion de dolari fiecaruia dintre startup-urile care au fost acceptate in cadrul celei de-a patra editii.

Timp de noua saptamani, antreprenorii in tehnologie care vor fi acceptati in program vor participa la zeci de ore de mentoring unu la unu cu specialisti locali si internationali. Acestia ii vor ajuta sa isi defineasca mai bine strategia de dezvoltare, functionalitatile produsului si piata careia se adreseaza. Cele mai promitatoare dintre echipele MVP Academy pot primi investitie in schimbul unui procent minoritar din companie prin MVP Angels, retea de investitori de tip business angel asociata programului de accelerare.

Continuarea articolului: Start-up.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.