POPAM 2014-2020: Lista partenerilor relevanti pentru Comitetul de Monitorizare, dupa contestatii

pescar.jpg

listaDirectia Generala Pescuit anunta finalizarea procesului de selectie in vederea constituirii Comitetului de Monitorizare pentru Programul Operational pentru Pescuit si Afaceri Maritime (CM POPAM) 2014 – 2020.

CM POPAM 2014-2020 este o structura nationala de tip partenerial, fara personalitate juridica, cu rol decizional strategic in procesul de implementare a POPAM 2014 – 2020, care se va reuni pe parcursul intregii perioade de programare pentru a examina implementarea programului si progresele inregistrate in indeplinirea acestuia.

Avand in vedere ca locurile dedicate structurii asociative din sectorul de procesare a produselor din pescuit si acvacultura, institutiilor academice/universitare, Camera de Comert, institutii finantatoare nu au fost ocupate prin candidaturile depuse, in conformitate cu metodologia aplicabila, Autoritatea de Management pentru POPAM 2014-2020 va transmite invitatii partenerilor relevanti pe baza experientei anterioare.

Candidaturile organizatiilor care nu au fost selectate pentru componenta CM POPAM, in functie de relevanta acestora, vor fi avute in vedere la stabilirea membrilor pentru Grupurile tehnice de lucru, care vor fi constituite, dupa caz, in vederea optimizarii implementarii Programului Operational pentru Pescuit si Afaceri Maritime 2014-2020, conform metodologiei publicate pe website-ul MADR.

Lista finala a candidatilor declarati admisi ca urmare a selectiei membrilor parteneri non-institutii publice pentru CMPOPAM 2014-2020.

Sursa: AM POP

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.