POR: A fost aprobata versiunea finala a Ghidului specific POR/8/8.1/8.3/C – Grup vulnerabil copii

por-ghid-finantare.jpg

Versiunea finala a Ghidului Solicitantului – Conditii specifice de accesare a fondurilor pentru apelurile de proiecte aferente P.O.R./8/8.1/8.3/C Grup vulnerabil „copii”, din cadrul Axei prioritare 8 Dezvoltarea infrastructurii de sanatate si sociale, Prioritatea de Investitii 8.1, Obiectivul Specific 8.3 Cresterea gradului de acoperire cu servicii sociale, in cadrul Programului Operational Regional (POR) 2014-2020, a fost aprobata astazi, 29.05.2017 2017, prin ordin al ministrului dezvoltarii regionale, administratiei publice si fondurilor europene si va fi publicata in site-ul programului www.inforegio.ro.

Ghidul Solicitantului – Conditii specifice de accesare a fondurilor pentru proiecte aferente P.O.R./8/8.1/8.3/C Grup vulnerabil copii, din cadrul Axei prioritare 8 Dezvoltarea infrastructurii de sanatate si sociale, Prioritatea de Investitii 8.1, Obiectivul Specific 8.3 Cresterea gradului de acoperire cu servicii sociale, contine informatiile specifice necesare in vederea deschiderii apelului de proiecte P.O.R./8/8.1/8.3/C/1 Grup vulnerabil copii, referitoare la specificitatea proiectelor, modalitatea de completare si de depunere a cererii de finantare, conditii de eligibilitate, criterii de evaluare, o descriere a etapelor de verificare, evaluare, contractare a proiectelor. De asemenea, sunt incluse instructiuni de completare a Cererii de finantare de catre solicitanti.

Depunerea cererilor de finantare se face utilizand sistemul electronic – aplicatia MY SMIS.

Pentru pregatirea proiectelor este prevazuta o perioada de aproximativ o luna de la data publicarii Ghidului specific, astfel incat depunerea proiectelor se va face incepand cu data de 3.07.2017 2017, ora 12.00. Cererile de finantare vor putea fi transmise pana la data de 3.01.2018 2017, ora 12.00.

Apelul este de tip necompetitiv, bazat pe lista de proiecte elaborata de Autoritatea Nationala pentru Protectia Drepturilor Copilului si Adoptie (ANPDCA), in cadrul proiectului SIPOCA 2.

Sursa: Inforegio

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.