POR: A fost semnat un nou contract de finantare privind imbunatatirea performantelor energetice a cladirii Gradiniţei cu Program Prelungit “Elena Farago” din Craiova

gradinita.jpg

In data de 19.04.2019, Directorul General al ADR Sud-Vest Oltenia, Doamna Marilena Bogheanu, a semnat cu Domnul Mihail Genoiu – Primarul Municipiului Craiova un nou contract de finanțare in cadrul Programului Operational Regional 2014-2020.

Valoare totala a proiectului este de 3.928.499,09 lei, din care suma solicitata este de 3.597.123,68 lei (773.159,30 euro).

Obiectivul proiectului vizează creşterea eficienţei energetice a clădirilor publice din Municipiul Craiova aparţinând sectorului Educaţie, prin derularea de lucrări de intervenţie specifice, pentru îmbunătăţirea performanţelor energetice a clădirii Gradiniţei cu Program Prelungit „Elena Farago” inclusiv Cresa nr. 8.

Principalele lucrari de interventie, din cadrul proiectului, vor fi:

  • reabilitarea termica a elementelor de anvelopa a cladirii;
  • reabilitarea termica a sistemului de incalzire/a sistemului de furnizare a apei calde de consum;
  • instalarea unor sisteme alternative de producere a energiei electrice si/sau termice pentru consum propriu;
  • instalare/reabilitare/modernizare a sistemelor de climatizare si/sau ventilare mecanica pentru asigurarea calitatii aerului interior;
  • reabilitarea/modernizarea instalatiilor de iluminat in cladire

Pana la aceasta data, in cadrul Programului Operațional Regional 2014-2020, Primaria Municipiului Craiova a depus un număr de 24 de aplicații . Dintre acestea, au fost semnate 9 contracte prin care este solicitata suma de 20.365.574,3 euro.

Sursa: ADR Oltenia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.