POR: Centru de excelenta pentru tinerii intreprinzatori, la Ploiesti

Ploiesti_IMM.jpg

Ploiesti_IMMConducerea Agentiei pentru Dezvoltare Regionala Sud Muntenia a semnat un contract de finantare in cadrul Axei prioritare 1 “Sprijinirea dezvoltarii durabile a oraselor – poli urbani de crestere”, Domeniul major de interventie 1.1 “Planuri integrate de dezvoltare urbana”, sub-domeniul “Poli de crestere”.

Beneficiar este orasul Ploiesti, care primeste asistenta financiara pentru proiectul “Realizarea parcului municipal Ploiesti Vest, inclusiv a cailor de acces si a retelei edilitare specifice – Centru de Excelenta in Afaceri pentru Tinerii Intreprinzatori”.

Valoare totala a proiectului este de 12.057.946,20 lei, din care: valoarea eligibila nerambursabila din FEDR este de 3.341.955,19 lei, cofinantarea eligibila a beneficiarului este de 4.075.555,11 lei, iar valoarea TVA-ului aferent cheltuielilor eligibile este de 1.956.266,45 lei.

“Durata de implementare este de 18 luni, iar printre obiective se regaseste construirea de spatii de birouri si doua sali, ce vor fi puse la dispozitie pentru activitati in acest domeniu. Centrul de excelenta se va adresa IMM-urilor si tinerilor care doresc sa demareze afaceri in domenii precum: servicii de ecologizare, servicii de consultanta in domeniul protectiei mediului, evaluari de mediu, servicii de ecoturism, precum si servicii de proiectare” a declarat Liviu Musat, directorul ADR Sud Muntenia.

Potrivit indicatorilor stabiliti prin proiect, la finalizarea acestuia vor putea functiona in noua structura de afaceri noua IMM-uri si vor fi create 40 de locuri de munca.

Sursa: ADR Sud Muntenia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.