Romania risca sa piarda 600 de milioane de euro din fonduri europene

646x404-1.jpg

Aflata la Oradea, la inaugurarea Podului Centenarului din Oradea, comisarul european Corina Cretu a declarat ca administratiile locale din Ardeal sunt “cap de lista la atragerea de fonduri europene, un exemplu de bune practici care trebuie urmat” si ca Romania risca sa piarda fonduri europene de 600 milioane euro din lipsa de proiecte.

“Riscul de dezangajare a fondurilor europene la nivelul Romaniei era de 800 milioane euro însa, prin lansarea unur proiecte care vizeaza finantari pentru întreprinderile mici si mijlocii precum si achizitia de ambulante gradul de absorbtie al fondurilor europene a crescut cu circa 200 milioane euro. Chiar si asa, Romania risca sa piarda 600 de milioane de euro din fonduri europene”, a declarat Corina Cretu.

Comisarul european Corina Cretu s-a aflat luni, 3 decembrie, la Oradea, la invitatia primarului municipiului, Ilie Bolojan, pentru a inaugura Podul Centenarului, una dintre cele mai mari investitii facute în actualul ciclu bugetar European, dupa cum a subliniat oficialul European.

Mai multe detalii aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.