POR: ”Documentul cadru de implementare a dezvoltarii urbane durabile – Axa prioritara 4 – Sprijinirea dezvoltarii urbane durabile” in consultare publica

ghid-consultare-2.jpg

Autoritatea de Management pentru Programul Operational Regional (POR) a lansat in data de 18 mai, in consultare publica Documentul cadru de implementare a Axei prioritare 4, Programul Operational Regional (POR) 2014-2020. Este vorba despre documentul cadru ce se aplica apelului de documente strategice pentru Axa prioritara 4 – Sprijinirea dezvoltarii urbane durabile din cadrul POR 2014-2020, intitulat ”Document cadru de implementare a dezvoltarii urbane durabile – Axa prioritara 4 – Sprijinirea dezvoltarii urbane durabile”.

Eventualele observatii sau comentarii asupra Documentului cadru se pot transmite la adresa de email [email protected], pana la data de 21 august 2017.

Documentul cadru POR 2014-2020 pentru apelul de documente strategice aferent Axei prioritare 4 este destinat in principal potentialilor solicitanti din aceasta Axa prioritara, respectiv celor 39 de municipii resedinta de judet mentionate in document. Versiunea finala a documentului va fi publicata dupa inchiderea procesului de consultare publica.

Prevederile Documentului cadru POR 2014-2020 pentru apelul de documente strategice aferent Axei prioritare 4 se vor completa, acolo unde este cazul, cu prevederile Ghidului general al POR 2014-2020, intitulat „Ghidul solicitantului – Conditii generale de accesare a fondurilor in cadrul POR 2014 – 2020”, precum si cu prevederile Ghidurilor specifice pentru fiecare din cele 4 Prioritati de investitii ale Axei Prioritare 4, aflate in proces de elaborare.

Sursa: inforegio.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.