POR: Ghidul solicitantului pentru sprijinirea eficientei energetice a cladirilor publice a fost lansat in consultare publica

ghid-consultare.jpg

Autoritatea de Management pentru Programul Operational Regional (POR) a publicat spre consultare publica, Ghidul Solicitantului – Conditii specifice de accesare a fondurilor in cadrul Apelului de proiecte nr. POR/2016/3/3.1/B/1in cadrul Axei prioritare 3 – Sprijinirea  tranzitiei catre o economie cu emisii scazute de carbon, Prioritatea de investitii 3.1 -Sprijinirea eficientei energetice, a gestionarii inteligente a energiei si a utilizarii energiei din surse regenerabile in infrastructurile publice, inclusiv in cladirile publice, si in sectorul locuintelor, Operatiunea B – Cladiri publice.

Eventualele observatii sau comentarii se pot transmite la adresa de email [email protected], pana la data de 29 august 2016, ora 16.00.

Documente utile:
Descarca Ghidul Solicitantului

Ghidul specific este destinat potentialilor solicitanti pentru acest apel de proiecte, versiunea finala urmand sa fie publicata la finalizarea procesului de consultare publica.

Sursa: Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.