POR: Modificarea formei de contract din cadrul Ghidului General al solicitantului

ghid-pop.jpg

In data de 19.03.2018, Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice a emis ordinul de modificare si completare a formei de contract anexata la Ghidului General al solicitantului pentru POR 2014-2020 ce contine conditii generale pentru accesarea fondurilor in cadrul programului.

Astfel, modificarea prevede includerea unui format de buget al proiectului, modelul de grafic pentru cererile de prefinantare/rambursare/plati precum si modificarea si completarea unor conditii legate de ajustarea procentelor din MYSMIS si procentelor medii specificate la art. 3 in contractul de finantare. In plus, au fost actualizate anexele privind informarea si publicitatea, monitorizarea si respectiv formatele modelelor de raportate in cadrul contractelor de finantare. Prevederile prezentului ordin intra in vigoare incepand cu data publicarii acestuia, pe site-ul www.inforegio.ro, cu indicarea in clar a datei respective.

Pentru toate apelurile lansate in cadrul POR 2014-2020 la data publicarii prezentului ordin, modificarile se aplica pentru proiectele pentru care nu a fost demarata etapa de contractare la nivelul Ministerului Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice.  Pentru contractele de finantare incheiate la data intrarii in vigoare a prezentului ordin, acolo unde este cazul, in termen de maxim 30 zile lucratoare, se realizeaza demesurile necesare pentru intocmirea actelor aditionale in vederea corelarii cu noua forma de contract.

Sursa: Inforegio.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.