POR: Rezultatul final al procesului de evaluare si selectie a Strategiilor de Dezvoltare Locala destinate comunitatilor marginalizate urbane

proiecte.jpg

Ministerul Fondurilor Europene comunica rezultatul final al procesului de evaluare si selectie a Strategiilor de Dezvoltare Locala (SDL) propuse spre finantare in cadrul mecanismului DLRC, in conformitate cu art. 32-35 ale Regulamentului UE nr. 1303/2013.

Reamintim faptul ca in data de 28 decembrie 2017 MDRAPFE a publicat Rezultatul preliminar al procesului de evaluare si selectie a SDL (anterior depunerii contestatiilor).

Ca urmare a solutionarii contestatiilor, precum si a aprobarii Strategiilor selectate pentru finantare la nivelul Comitetului Comun de Selectie, a fost stabilita Lista finala a SDL selectate pentru finantare, dupa cum urmeaza:

  • Pentru regiunile mai putin dezvoltate, 35 SDL au fost selectate pentru finantare, 10 SDL fiind considerate definitiv respinse;
  • Pentru regiunile mai dezvoltate (regiunea BI), 2 SDL au fost selectate pentru finantare, iar 2 SDL au fost respinse.

Aceasta situatie reprezinta rezultatul final al procesului de evaluare si selectie, urmând ca strategiile selectate pentru finantare sa fie implementate sub coordonarea GAL-urilor, in acord cu prevederile Orientarilor pentru GAL privind implementarea SDL (etapa a III-a a mecanismului DLRC) si cu instructiunile/ghidurile celor doua Autoritati de Management finantatoare (AMPOR si AMPOCU).

Toate cele 49 de GAL-uri participante la evaluare vor fi notificate in scris (prin e-mail) in perioada imediat urmatoare, cu privire la rezultatul final al procesului de evaluare, al punctajului obtinut sau al motivelor de respingere a SDL, dupa caz.

Sursa: fonduri-ue.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.