POR: S-a modificat Ghidul pentru Axa 7-Turism, Prioritatea 7.1- Sprijinirea unei cresteri favorabile ocuparii fortei de munca

turism1.jpg

Ghidul Solicitantului pentru Apelul de proiecte nr. POR/2016/7/7.1/1 – in cadrul Axei prioritare 7 – Diversificarea economiilor locale prin dezvoltarea durabila a turismului, Prioritatea de investitii 7.1 – Sprijinirea unei cresteri favorabile ocuparii fortei de munca, prin dezvoltarea potentialului endogen ca parte a unei strategii teritoriale pentru anumite zone, care sa includa reconversia regiunilor industriale aflate in declin, precum si sporirea accesibilitatii si dezvoltarea resurselor naturale si culturale specifice, a fost modificat prin ordin al ministrului dezvoltarii regionale si administratiei publice.

Varianta consolidata a Ghidului solicitantului pentru apelul de proiecte nr. POR/ 2016/7/7.1/1 este publicata in site-ul Programului Operational Regional, Sectiunea Apeluri de proiecte, unde este disponibila si sinteza modificarilor aduse acestui Ghid.

Ghidul a fost corelat cu modificarile aduse Ghidului solicitantului, Conditii generale pentru accesarea fondurilor in cadrul Programului Operational Regional 2014-2020, aprobate in luna mai 2016.

Pentru modificarile aprobate prin Ordinul de ministru nr.905/21.06.2016 fata de ghidul specific pentru prioritatea de investitii 7.1, publicat in data de 01.04.2016, Agentiile de Dezvoltare Regionala vor putea solicita o clarificare suplimentara in etapa de verificare a conformitatii administrative si a eligibilitatii.

Prevederile Ghidului se completeaza, acolo unde este cazul, cu prevederile Ghidului general al POR 2014-2020: „Ghidul solicitantului – Conditii generale de accesare a fondurilor in cadrul POR 2014 – 2020”.

Sursa: inforegio.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.