POR: S-a modificat ghidul pentru Prioritatea de investitii 3.1 – “Eficienta energetica”, Operatiunea A – “Cladiri rezidentiale”

por-ghid-finantare.jpg

S-a aprobat modificarea Ghidului Solicitantului – Conditii specifice de accesare a fondurilor in cadrul Apelului de proiecte nr. POR/2016/3/3.1/A/1 – Axa prioritara 3 – “Sprijinirea tranzitiei catre o economie cu emisii scazute de carbon”, Prioritatea de investitii 3.1 – “Sprijinirea eficientei energetice, a gestionarii inteligente a energiei si a utilizarii energiei din surse regenerabile in infrastructurile publice, inclusiv in cladirile publice, si in sectorul locuintelor”, Operatiunea A – “Cladiri rezidentiale”, prin ordin al ministrului dezvoltarii regionale si administratiei publice.

Ghidul Solicitantului a fost corelat cu modificarile aduse Ghidului solicitantului, Conditii generale pentru accesarea fondurilor in cadrul Programului Operational Regional 2014-2020, aprobate in luna mai 2016.

Pentru modificarile aprobate prin Ordin de ministru nr.919 din data de 23 iunie 2016 fata de ghidul specific aferent prioritatii de investitii 3.1, publicat in data de 15.03.2016, Agentiile de Dezvoltare Regionala vor putea solicita o clarificare suplimentara in etapa de verificare a conformitatii administrative si a eligibilitatii.

In utilizarea Ghidului specific, prevederile sale se vor completa, acolo unde este cazul, cu prevederile Ghidului general al POR 2014-2020, intitulat „Ghidul solicitantului – Conditii generale de accesare a fondurilor in cadrul POR 2014 – 2020”.

Documente utile:
Ghidul in varianta consolidata
Sinteza modificarilor la Ghid

Sursa: MDRAP

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.