POSCCE: 27 de contracte de finantare semnate pentru Regiunea Sud-Vest

Oltenia.png

OlteniaAgentia pentru Dezvoltare Regionala (ADR) Sud-Vest Oltenia – in calitate de Organism Intermediar (OI) pentru Programul Operational Sectorial Cresterea Competitivitatii Economice (POSCCE) Axa prioritara 1, “Un sistem de productie inovativ si eco-eficient”, Operatiunile 1.1.1, 1.1.2, 1.1.3 si 1.3.2 – anunta semnarea unui numar de 27 de contracte pentru sectorul privat, finantate din Fondul European de Dezvoltare Regionala prin POSCCE.

Valoarea totala a proiectelor este de 44.119.086,50 lei, asistenta financiara nerambursabila totala solicitata avand o valoare de 24.167.955,28 lei.

Semnarea contractelor a avut loc in data de 12.09.2013, ora 12:00 la sediul Agentiei din Craiova, str. Aleea Teatrului nr. 2A, jud. Dolj.

Domeniile de activitate finantate sunt urmatoarele: constructii, turnarea metalelor neferoase usoare, fabricarea betonului, fabricarea prin tricotare sau crosetare a articolelor de imbracaminte, fabricarea articolelor din fire metalice, lucrari de constructii a drumurilor si autostrazilor, extractia pietrisului si nisipului, etc.

Proiectele contractate se vor implementa la nivelul regiunii Sud-Vest Oltenia, astfel: 13 proiecte in judetul Dolj, 6 proiecte in judetul Olt, 4 proiecte in judetul Valcea, 2 proiecte in judetul Mehedinti si respectiv 2 proiecte in judetul Gorj.

Pana in prezent, in Regiunea de Dezvoltare Sud-Vest, s-au semnat 49 de contracte in valoare totala de 82.984.836,12 RON.

Document anexat:

Comunicat de presa semnare contracte de finantare POS CCE Axa 1 (PDF) 

Sursa: ADR SUD Vest

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.