POSCCE: Ghidul pentru Operatiunea 3.2.1, apel 5, publicat spre consultare

antena.jpg

antenaMinisterul pentru Societatea Informationala (MSI) a publicat spre consultare Ghidul Solicitantului pentru POSCCE – Operatiunea 3.2.1. „Sustinerea implementarii de solutii e-guvernare si asigurarea conexiunii la broadband, acolo unde este necesar”, apel 5, din cadrul Domeniului Major de Interventie 2 „Dezvoltarea si cresterea eficientei serviciilor publice electronice”, in vederea lansarii unui nou apel de propuneri de proiecte dedicat acestei operatiuni.

Beneficiarii eligibili pentru aceasta operatiune sunt institutiile publice centrale si/sau entitati aflate in subordinea/coordonarea institutiilor publice centrale, numai cu acordul ordonatorilor principali de credite.

Ghidul solicitantului este postat spre consultare pe site-ul Organismului Intermediar pentru Promovarea Societatii Informationale (OIPSI), sectiunea Consultare publica, in perioada 11 aprilie 2013-10 mai 2013.

Observatiile si sugestiile pot fi trimise pana in data de 10 mai 2013, ora 17.00, la adresa de e-mail: [email protected].

Document anexat:
Ghidul solicitantului pentru Operatiunea 3.2.1 – apel 5 si anexe (ZIP)

Sursa: OIPSI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.