Parc industrial pentru IMM-uri, construit la Slobozia

1.jpg

1Maria Grapini, ministrul delegat pentru IMM, Turism si Mediu de Afaceri si reprezentantii Consiliului Judetean Ialomita, precum si ai ADR Sud Muntenia au semnat pe 15 aprilie contractul de lucrari pentru proiectul „Utilitati platforma industriala IMM Slobozia”, finantat cu fonduri nerambursabile Regio.

Totodata, a fost predat amplasamentul pe care platforma industriala pentru IMM-uri va fi amenajata.

Proiectul „Utilitati platforma industriala IMM – Slobozia” a primit fonduri nerambursabile Regio in cadrul Axei prioritare 1 „Sprijinirea dezvoltarii durabile a oraselor – poli urbani de crestere”, Domeniul major de interventie 1.1 „Planuri integrate de dezvoltare urbana”, Subdomeniul „Centre urbane”.

Valoarea totala a proiectului este de 17.420.877,84 lei, din care 13.224.387 de lei reprezinta valoarea totala eligibila (fonduri FEDR: 5.421.998,67 lei, fonduri bugetul national: 1.190.194,83 lei, contributia eligibila a beneficiarului: 6.612.193,50 lei).

Implementarea proiectului vizeaza realizarea utilitatilor complete pentru viitoarea platforma industriala pentru IMM-uri din partea de est a municipiului Slobozia, ce se va intinde pe o suprafata de 15 hectare.

Aceasta este o investitie de tip greenfield, ce are ca scop dezvoltarea structurilor de sprijinire a afacerilor si a antreprenoriatului in judetul Ialomita, precum si crearea de locuri de munca.

Sursa: ADR Sud Muntenia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.