POSCCE: Ghidul Solicitantului pentru Operatiunea 3.2.2 – apel 4, publicat spre consultare

digital.jpg

digitalOrganismul Intermediar pentru Promovarea Societatii Informationale (OIPSI), din cadrul Ministerului pentru Societatea Informationala (MSI), a publicat spre consultare Ghidul Solicitantului pentru Operatiunea 3.2.2. “Implementarea de sisteme TIC in scopul cresterii interoperabilitatii sistemelor informatice”apel 4, din cadrul DMI 2 “Dezvoltarea si cresterea eficientei serviciilor publice electronice”, in vederea lansarii unui nou apel de propuneri de proiecte dedicat acestei operatiuni.

In cadrul acestui apel de proiecte solicitantul eligibil este Secretariatul General al Guvernului.

Scopul acestei operatiuni consta in asigurarea interoperabilitatii sistemelor electronice ale institutiilor publice, respectiv optimizarea cooperarii intre institutiile publice si cresterea capacitatii de raspuns la solicitari primite din partea cetatenilor/ mediului de afaceri/ administratiei publice, la un nivel de sofisticare de minimum 3.

Se va finanta interconectarea acelor sisteme electronice care sunt functionale la momentul depunerii proiectului sau care urmeaza a se dezvolta prin proiect.

Observatiile si sugestiile pot fi trimise pana la data de 22 mai 2013, ora 17.00 la adresa de e-mail: [email protected].

Document anexat:
Ghid Solicitant si anexe pentru Operatiunea 3.2.2 – apel 4 (ZIP)

Sursa: OIPSI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.