Madrid Science Park cauta parteneri pentru “Clustere si antreprenoriat in sprijinul industriilor emergente”

design_tehnologie_logo.jpg

design_tehnologie_logoMadrid Science Park, platforma tehnologica si de cercetare din Spania, este in cautarea unui consortiu european regional, in vederea participarii la cererea deschisa Clustere si antreprenoriat in sprijinul industriilor emergente (Clusters and entrepreneurship in support of emerging industries Call number 64/G/ENT/CIP/13/C/N04C02 2013 CIP Call).

Scopul este acela de a pune in aplicare un model de inovare deschisa, prin clustere, realizand activitati sectoriale transfrontaliere, in cadrul unui spatiu deschis/platforma de brokeraj care ar trebui sa promoveze o “competitie creativa pentru idei”, in cautarea de noi solutii sistemice de inovare capabile sa genereze noi modele de afaceri si schimbari industriale.

Acestea vor fi mai tarziu sprijinite in cadrul unui sistem de voucher cu servicii de consiliere, coaching-ul, de incubare sau internationalizarea furnizate de IMM-urile intermediare cu suficienta experienta si capacitati.

Madrid Science Park doreste sa fie partener transnational sau prestatori de servicii (IMM-ul intermediar), sa furnizeze servicii de incubare, mentorat de afaceri, formare si softlanding pentru internationalizare, plus servicii de tehnologie prin intermediul platformelor proprii.

Date de contact:

David Arbelo Lautre, Responsable de Proyectos, Fundación Parque Científico de Madrid, C/Faraday, 7-3 planta, Campus de Cantoblanco, 28049 – Madrid, Tel.: +(34) 91 116 99 46; Mobil:672 093 941, E-mail: [email protected].

Sursa: UNCJR

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.