POSCCE: Instructiune privind contractarea proiectelor aprobate la finantare in cadrul operatiunii 1.1.1. A2

instructiune-posdru.jpg

instructiuneAutoritatea de Management pentru Programul Operational Sectorial Cresterea Competitivitatii Economice a publicat Instructiune 204169/21.02.2014 privind contractarea proiectelor aprobate la finantare in cadrul operatiunii 1.1.1. A2 – apel 3Sprijin financiar cu valoarea cuprinsa intre 1.065.000 si 6.375.000 lei, acordat pentru investitii in intreprinderile mici si mijlocii” referitoare indicatorul de rezultat “Numar de locuri de munca mentinute“.

Instructiunea aduce urmatoarele precizari:

1. Numarul de locuri mentinute a reprezentat unul din factorii de evaluare si selectie care, prin punctajul acordat, a contribuit la acordarea finantarii nerambursabile. Conform grilei, parte integranta din Ghid, mentinerea locurilor de munca se refera la locurile de munca de la data depunerii cererii de finantare plus locurile de munca nou create, conform pct 1.3.2-d din grila, drept pentru care nu se poate lua in considerare valoarea acestui indicator la alta data decat cea a depunerii, cifrele care se trec in contract trebuind sa fie in conformitate cu cererea de finantare-tabel 2.7.
2. In grila se prevede ca reducerea numarului locurilor de munca fata de cele existente la data depunerii cererii de finantare se puncteaza cu “0”, iar proiectele care au obtinut 0 puncte la oricare din criterii sau suberiterii vor fi respinse de la finantare.
3. Avand in vedere cele de mai sus, se vor incheia contracte de finantare doar cu aplicantii care, la momentul depunerii documentelor pentru contractare, declara faptul ca locurile de munca existente sunt cele inscrise in Cererea de Finantare-tabelul 2.7.

Document anexat:

Instructiune 204169/21.02.2014 privind contractarea proiectelor aprobate la finantare in cadrul operatiunii 1.1.1. A2 – apel 3 (PDF)

Sursa: AM POSCCE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.