POSCCE: Se prelungeste perioada de depunere a proiectelor pentru Operatiunile 3.2.3 si 3.2.4

studenti_practica.jpg

studenti_practicaOrganismul Intermediar pentru Promovarea Societatii Informationale (OIPSI) din cadrul Ministerul Societatii Informationale (MSI), informeaza potentialii solicitanti care intentioneaza sa depuna Cereri de finantare in cadrul Apelului 3 al Operatiunii 3.2.3.Sustinerea implementarii de aplicatii de E-Learning si Apelului 3 al Operatiunii 3.2.4.Sustinerea implementarii de solutii de e-sanatate si asigurarea conexiunii la broadband, acolo unde este necesarla nivel central, ca perioada de depunere a proiectelor se prelungeste pana in data de 11 octombrie 2013, ora 16.30.

Totodata, au fost publicate Corrigendum-uri pentru fiecare apel, prin care se completeaza/modifica prevederile Ghidurilor Solicitantului, dupa cum urmeaza:

  • Operatiunea 3.2.3. – Sustinerea implementarii de aplicatii de E-Learning – echipamentele achizitionate prin proiect pot fi folosite si de institutii publice din sistemul de invatamant preuniversitar aflate in subordinea sau in coordonarea Ministerului Educatiei Nationale (MEN).
  • Operatiunea 3.2.4. – Sustinerea implementarii de solutii de e-sanatate si asigurarea conexiunii la broadband, acolo unde este necesar – la nivel central – prin care se introduce obligativitatea depunerii de proiecte de Parteneriate intre minimum 3 insitutii cu personalitate juridica proprie, se introduce Anexa X – Acord de parteneriat si este clarificat modul de interpretare al anumitor sectiuni din Ghid.

Documente anexate:

Corrigendum 1 la Operatiunea 323 (PDF)

Corrigendum 2 la Operatiunea 323 (PDF)

Corrigendum 1 la Operatiunea 324 (PDF)

Sursa: OIPSI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.