POSDRU: Lista cererilor de finantare aprobate in cadrul CPP nr. 162

liste.jpg

listeAutoritatea de Management pentru Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane a publicat lista cererilor de finantare aprobate care se incadreaza in alocarea financiara stabilita in Ghidul Solicitantului, pentru Cererea de propuneri de proiecte de tip strategic (CPP) 162 – DMI 2.2 A doua sansa la educatie, oportunitate de integrare pe piata muncii – cerere de propuneri de tip strategic.

In cursul zilelor de 8.01.2014-9.01.2014, solicitantii ale caror cereri de finantare au fost respinse in faza B, solicitantii ale caror cereri de finantare se afla pe lista de rezerva si solicitantii cererilor de finantare aprobate vor primi scrisoarea de informare.

Solicitantii ale caror cereri de finantare nu primesc scrisoare de informare vor contacta OI POSDRU responsabil.

Solicitantii ale caror proiecte au fost respinse pot contesta decizia de respingere.

Contestatia se poate depune personal in zilele lucratoare sau poate fi transmisa prin curier/posta, numai la registratura AMPOSDRU, la adresa: B-dul Carol I, nr. 34-36 (parter), sector 2, Bucuresti.

Pentru contestatiile depuse personal, data limita de inregistrare a contestatiei la registratura AMPOSDRU este 15 ianuarie 2014, orele 16.00. Pentru contestatiile transmise prin curier/posta, data limita de transmitere este 15 ianuarie 2014.

Document anexat:

Lista cererilor de finantare aprobate in cadrul CPP 162 (PDF)

Sursa: AM POSDRU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.