POSDRU: O noua prelungire a perioadelor de depunere pentru CPP 153-164, pana pe 31 iulie

calendar-POSCCE.jpg
calendar POSCCEAutoritatea de Management a Programului Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane (POSDRU) a prelungit din nou perioada de transmitere electronica a cererilor de finantare pentru CPP 153-164, pana pe 31 iulie 2013.
Potrivit AM POSDRU, perioada de transmitere electronica a cererilor de finantare a fost prelungita din urmatoarele considerente:

  • Au existat multe solicitari din partea diverselor entitati private de prelungire a termenului. Au fost transmise numeroase solicitari cu trei – patru zile inainte de termenul-limita de depunere electronica, atat la Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Soliciale si Persoanelor Varstnice, cat si la Ministerul Fondurilor Europene.
  • Prelungirea termenului de depunere a asigurat un tratament egal si accesul nediscriminatoriu pentru toti potentialii beneficiari. Aplicantii care nu au reusit sa depuna un proiect complet l-au putut redepune in perioada extinsa.
  • Prelugirea termenului de depunere a creat premisele pentru imbunatatirea calitatii cererilor de finantare depuse, ceea ce conduce la selectia proiectelor celor mai relevante, viabile, sustenabile si eficiente din punctul de vedere al costurilor, in conformitate cu cerintele Comisiei Europene.

Document anexat:

Sursa: AM POSDRU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.