POSDRU: Termenul de depunere a proiectelor pentru DMI 6.2, prelungit pana la 28 august

mester_tigan.jpg

mester_tiganAutoritatea de Management pentru Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane (AM POSDRU) si Organismul Intermediar Regional (OIR) POSDRU Bucuresti-Ilfov publica Corrigendum nr. 1  la Conditiile specifice pentru cererea de propuneri de proiecte nr. 165DMI 6.2 Imbunatatirea accesului si a participarii grupurilor vulnerabile pe piata muncii.

Termenul limita pentru transmiterea electronica a cererilor de finantare in cadrul cererii de propuneri de proiecte nr. 165 se prelungeste pana la data de 28.08.2013, ora 16.00.

Pentru a evita blocajele administrative la registratura Organismului Intermediar Regional Bucuresti-Ilfov, precum si pentru a fluidiza procesul de verificare a conformitatii administrative a cererilor de finantare, solicitantii sunt rugati sa transmita Anexele 1-5, 7-9 si Anexa 6 – Acordul de parteneriat, dupa caz, in cel mai scurt timp posibil de la transmiterea electronica a cererilor de finantare.

Termenul limita de de inregistrare a anexelor la Secretariatul Comitetului de evaluare este de maxim 5 zile lucratoare de la data inchiderii cererii de propuneri de proiecte, in conformitate cu prevederile Ghidului Solicitantului Conditii Generale, respectiv 4.09.2013, ora 15.30.

Document anexat:

Corrigendum nr. 1 la Conditiile specifice CPP nr. 165 – DMI 6.2 (PDF)

Sursa: AM POSDRU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.