Prelungire: Startup-urile și IMM-urile mai pot aplica până vineri la fondurile UE de 164 milioane Euro pentru lupta împotriva coronavirus COVID-19

dfc669d54c001eae462ee65ee621d353-1000x500-1.jpg

Startup-urile și IMM-urile, inclusiv din România, mai pot aplica până vineri, 20 martie, la linia de fonduri europene cu buget de 164 milioane euro, pentru tehnologii relevante în actuala situație privind coronavirusul COVID-19.

Termenul inițial de înscrieri la EIC Accelerator era miercuri, 18 martie, dar Comisia Europeană l-a prelungit până vineri, 20 martie 2020, ora 17.00, ora locală de la Bruxelles (18.00, ora României).

Sunt așteptate să se înscrie firme care au tehnologii și inovații ce ar putea ajuta în tratarea, testarea, monitorizarea sau alte aspecte ale luptei împotriva acestui coronavirus.

Apelul de proiecte este de tip “bottom up”, adică nu sunt priorități tematice predefinite, iar toți aplicanții care au soluții împotriva coronavirusului vor fi abordați în același mod.

Comisia Europeană subliniază că va grăbi acordarea finanțărilor către startup-urile și IMM-urile care vor fi declarate câștigătoare la fondurile European Innovation Council și la finanțările combinate (granturi și investiții de tip equity) și le va ajuta să obțină și alte finanțări, pentru a dezvolta soluțiile relevante în criza coronavirusului.

Fondurile sunt alocate prin programul… Alte detalii aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.