Premii de 5.000 de euro pentru ideile de afaceri sociale ale studentilor la competitia internationala Social Impact Award

competitie.jpg

Global Shapers, Social Innovation Solutions si Universitatea Alternativa organizeaza Social Impact Award Romania, competitia internationala ce incurajeaza tinerii dornici sa aduca o schimbare in societate prin antreprenoriat social.

Tinerii care isi doresc sa schimbe probleme sociale curente intr-un mod inovativ sunt asteptati sa aplice pana pe 8 mai pentru premii in bani, mentorat, spatiu de lucru si participarea la Social Impact Award Europe Summit in Viena.

Conditii de participare:

– Orice student sau echipa de studenti/tineri profesionisti din Romania poate aplica cu un proiect sau mai multe.
– Daca o echipa prezinta un proiect, cel putin 50% dintre membrii sai trebuie sa fie studenti. Singura conditie este ca studentii sa fie inscrisi intr-o forma de invatamant superior in perioada 2015-2016.
– Proiectele deja infiintate pot, de asemenea, aplica, atata timp cat proiectul nu a fost fondat inainte de 1 ianuarie 2015.
– Toti participantii la concurs sunt de acord cu privire la termenii de depunere si decizia juriului.

In urma completarii acestui formular participantii vor primi pe e-mail mai multe detalii legate de urmatorii pasi. Daca suntdificultati, cei interesati pot trimite un email la [email protected]

Social Impact Award este o competitie de idei pentru studentii care vor sa produca o schimbare in societate intr-un mod constructiv. Ideile lor pot adresa diferite teme: saracie, sanatate, educatie, mediu, energie, tehnologie si comunicatii, drepturile omului, discriminare, etc.

Premii
•    3 premii a cate 1.500 euro fiecare, in urma evaluarii juriului
•    1 premiu de popularitate in valoare de 500 euro pe baza votului online.
In afara premiilor in bani, reprezentantii proiectelor castigatoare vor avea posibilitatea de a participa la workshop-uri internationale si vor beneficia de un abonament nelimitat la Youth Hub Bucharest in perioada mai – august 2016.

Dupa 8 mai, organizatorii vor selecta 8 idei de proiecte care vor intra intr-o etapa de dezvoltare si incubare a ideilor pe parcursul verii alaturi de Youth Hub si Incubatorul Universitatii Alternative.

Pe 29 septembrie, juriul va acorda 3 premii de 1.500 de euro, la care se adauga premiul de popularitate in valoare de 500 de euro, desemnat prin votul comunitatii. Castigatorii vor primi si burse de participare laSocial Impact Award Europe Summit, care va avea loc la finalul lunii octombrie, la Viena.

Sursa: socialimpactaward.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.