Prezentare MBA Project & Process Management

roland_gareis_nouExecutive Academy din cadrul WIRTSCHAFTSUNIVERSITÄT Viena si ROLAND GAREIS CONSULTING au inceput inscrierile pentru a patra grupa a programului Professional MBA “Project & Process Management”, care va incepe in mai 2011 in Bucuresti.

Programul cuprinde 24 de module: 14 de Business Fundamentals si 10 pentru specializare in managementul proiectelor si proceselor. Cursurile au loc in Bucuresti, o data pe luna, in week-end. Lectori internationali si nationali cu o bogata experienta academica si practica vor preda pe parcursul celor 18 luni de cursuri.

La finalizarea programului, participantii vor primi diploma MBA din partea WIRTSCHAFTSUNIVERSITÄT Viena, diploma recunoscuta international.

Pentru informatii detaliate legate de structura, continutul si obiectivele programului Professional MBA precum si beneficiile pe care le ofera participantilor, va invitam la sesiunea de prezentare

pm briefing – Professional MBA Project & Process Management

in data de 11 noiembrie, ora 18.30, la Hotel Ibis Palatul Parlamentului, sala Eminescu B.

Participarea la aceasta prezentare este gratuita. Inscrierea se poate face completand formularul disponibil aici.

Prezentarea va fi sustinuta de Simona Bonghez, PMP, cSPM, PRINCE2 Practitioner, partener, trainer si consultant RGC, presedinte PMI Romania Chapter si lector in cadrul programului PMBA.

Pentru detalii legate de programul MBA sau de sesiunea de prezentare pm briefing, o puteti contacta pe Iulia Stefanescu, Manager Program la [email protected], telefon 021.300.30.20.

Happy Projects!®
ROLAND GAREIS CONSULTING srl                
Bd. Libertatii, nr. 20, Ap. 26, Bucuresti
[email protected] +40 21 300 30 20
www.happyprojects.ro +40 21 300 30 20

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.