Prezentare PMBA Project & Process Management

Executive Academy din cadrul WIRTSCHAFTSUNIVERSITAT Viena si ROLAND GAREIS CONSULTING continua inscrierile pentru a doua grupa a programului Professional MBA "Project & Process Management", care va incepe in mai 2009.
 


Cursurile vor avea loc in campusul Universitatii Politehnice Bucuresti, o data pe luna, in week-end. Programul cuprinde 21 de module: 9 de Business Fundamentals si 12 pentru specializare in managementul proiectelor si proceselor. Lectori internationali si nationali cu o bogata experienta academica si practica vor preda pe parcursul celor 18 luni de cursuri. 

La finalizarea programului, participantii vor primi diploma MBA din partea WIRTSCHAFTSUNIVERSITAT Viena si vor avea o dubla specializare in managementul proiectelor si managementul proceselor.

Pentru informatii detaliate legate de structura, continutul si obiectivele programului precum si beneficiile pe care le ofera participantilor, va invitam la sesiunea de prezentare

pm briefing – Professional MBA Project & Process Management

in data de 12 martie, ora 18.00, la Hotel Ibis Palatul Parlamentului, sala Eminescu B.

Prezentarea va fi sustinuta de Dr. Roland Gareis, directorul academic al programului.
Dupa prezentare, cei interesati pot sustine interviul de admitere in program.

Participarea la aceasta prezentare este gratuita. Inscrierea se poate face completand formularul disponibil aici.

Pentru detalii legate de programul MBA sau de sesiunea de prezentare pm briefing, o puteti contactati pe Iulia Stefanescu, Manager Program la [email protected], telefon 021.300.30.20.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.