Primaria Iasi sprijina cu 80.000 de lei proiectele din cultura scrisa

Palatul_Culturii_Iasi.jpg

Palatul_Culturii_IasiMunicipiul Iasi lanseaza programul anual de finantare a proiectelor din domeniul culturii scrise, in conformitate cu prevederile Legii privind sustinerea si promovarea culturii scrise nr. 186/2003 si ale Legii nr. 350/2005 privind regimul finantarilor nerambursabile din fonduri publice alocate pentru activitati non-profit de interes general.

Selectia proiectelor din domeniul culturii scrise care vor primi finantare de la bugetul local se va face de catre o comisie de evaluare, special constituita.

Programul de selectie a proiectelor din domeniul culturii scrise pentru anul 2013 programeaza pe data de 28 iunie termenul-limita de depunere a proiectelor de catre solicitanti.

Suma alocata in 2013 de la bugetul local, pentru finantarea nerambursabila a proiectelor din domeniul culturii scrise este in valoare de 80.000 lei.

Cuantumul contributiei de la bugetul local nu poate depasi 60% din valoarea totala a proiectului si, de asemenea, suma solicitata nu poate depasi o treime din fondul total alocat pentru finantarea proiectelor din domeniul culturii scrise.

Sursa: Primaria Iasi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.