Primaria Oradea: 7,7 mil. euro intr-un centru de antreprenoriat

2-centru-de-antreprenoriat.jpg

Primaria Oradea in parteneriat cu Agentia de Dezvoltare Durabila a judetului Bihor, primaria Hajdúböszörmény din Ungaria si Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Bihor au in plan un proiect de in­vestitii de aproximativ 7,7 mil. euro, pentru construirea unui centru de antreprenoriat.

Construirea centrului de antreprenoriat Piata Cetate in municipiul Oradea face parte din proiectul „imbunatatirea ocuparii fortei de munca in judetul Bihor, Oradea si localitatea Hajdúböszörmény prin dezvoltarea infrastructurilor cu potential local’’, proiect care va fi depus pe axa de finantare Programul Interreg V-A România-Ungaria 2014-2020. Valoarea totala a proiectului este de aproximativ 7,7 milioane de euro, din care aproximativ 6,5 milioane de euro revin municipiului Oradea.

„Am aprobat studiul de fezabilitate si avem aproximativ 6 luni de zile pâna la semnarea contractului de finantare, dupa care vom putea demara procedurile pentru inceperea lucrarilor’’, a spus Florin Birta, viceprimarul municipiului Oradea.

Sursa: Ziarul Financiar

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.