Primele 47 microintreprinderi din Transilvania de Nord au semnat contracte de finantare

ADR_Nord_Vest_sigla.jpg

ADR_Nord_Vest_siglaAgentia de Dezvoltare Regionala (ADR) Nord-Vest anunta semnarea primelor 47 contracte de finantare pentru cea mai recenta cerere de proiecte pentru microintreprinderile din Transilvania de Nord, din martie 2014.

Cele 47 de firme vor crea, cu ajutorul investitiilor finantate prin REGIO, peste 150 locuri de munca.

Microintreprinderile din Transilvania de Nord au putut accesa finantari nerambursabile de pana la 200.000 Euro, doar pentru achizitii de echipamente, tehnologii noi sau sisteme IT, pe domeniul major de interventie 4.3 Sprijinirea dezvoltarii microintreprinderilor.

Din totalul de peste 200 proiecte depuse la ADR Nord-Vest, vor primi finantare aproximativ 115 firme. Finantarea nerambursabila totala pentru proiectele de pe domeniul 4.3. care vor semna in urmatoarea perioada contracte de finantare este de peste 16 milioane Euro.

De la lansarea REGIO (Programul Operational Regional) 2007-2013 pana in prezent, ADR Nord-Vest a sprijinit implementarea a 250 proiecte ale microintreprinderilor, dintre care 216 au fost deja finalizate si prin acestea din urma s-au creat peste 900 locuri de munca.

Sursa: ADR Nord-Vest

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.