Primele 62 de proiecte TIC au fost selectate pentru finantare

Ministerul Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale (MCSI) a aprobat, în urma avizului favorabil primit de la Autoritatea de Management, prima listă de proiecte propusă spre finanţare în cadrul Axei III a Programului Operaţional Sectorial “Creşterea Competitivităţii Economice”, aferentă operaţiunii 3.1.1 “ Sprijinirea accesului la broadband şi la serviciile conexe ”.

Această listă a fost stabilită în urma comitetului de selecţie din data de 30.10.2008 şi cuprinde un număr de 62 de proiecte selectate şi propuse spre finanţare. Lista a fost întocmită, respectându-se ordinea de înregistrare on-line a proiectelor înscrise până la numărul 170 inclusiv.

Aplicanţii selectaţi vor fi anunţaţi în scris despre principalele condiţii ale finanţării nerambursabile şi dacă aceştia vor accepta, se va trece la următoarea etapă pentru accesarea fondurilor structurale, contractarea. În această etapă se va semna contractul între beneficiar şi MCSI, iar din acest moment beneficiarul îşi poate implementa proiectul propus spre finanţare.

Finanţarea pentru operaţiunea 3.1.1 se face în limita bugetului apelului, care este de 29,5 milioane lei, iar suma totală a grantului celor 62 de proiecte este în valoare de 3.137.270,46 lei.

Din cei 62 de aplicanţi selectaţi în cadrul operaţiunii 3.1.1 “Sprijinirea accesului la broadband şi la serviciile conexe”, 48 sunt IMM-uri şi 14 sunt ONG-uri.

Lista proiectelor propusă spre finanţare poate fi vizualizată aici.

Sursa: MCSI

Proiecte Agentia PONTIC castigate:

Cresterea competitivitatii SC My Motor SRL prin conectarea la Internet si la serviciile conexe.

Cresterea competitivitatii SC Delta Nautic SRL prin conectarea la Internet si la serviciile conexe.

Sprijinirea întreprinderii SC AUTOLAND SRL în vederea conectării la Internet broadband si achiziţionarea de echipamente conexe.

P.S. Singurele proiecte depuse pe Braila pe acest Program.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.