Primul accelerator de startup-uri din Iasi – TBNR Accelerator

1280x670-10-80.png

A fost lansat primul accelerator pentru startup-uri de la Iasi. TBNR Accelerator va porni la inceputul anului viitor si a strans o serie de IT-isti locali si investitori individuali.

TBNR Accelerator va identifica, selecta si oferi sustinere in faza initiala de business acelor startup-uri de IT din Iasi care au in spate echipe motivate si idei de business scalabile, cu potential de crestere rapida. in timp ce le vor ajuta sa creasca, sa-si rafineze produsul, sa isi gaseasca piata si sa se pregateasca pentru urmatoarele runde de investitii, creatorii acceleratorului pot si investi in acestea.

Selectia oficiala a startup-urilor va demara la inceput de 2018 insa membrii acceleratorului sunt prezenti in comunitatea locala si aproape de evolutiile din IT-ul iesean, constant interesati de startup-uri cu potential. Anuntul acceleratorului a fost facut la conferinta CodeCamp.

TBNR Accelerator este o initiativa privata a 6 profesionisti din IT-ul si mediul antreprenorial iesean: Andrei Postolache, Florin Cardasim, Gabriel Enea, Cristi Barladeanu, Dan Nicola si Bogdan Baianu.

Fondul de investitii a fost format prin contributia a 20 de investitori individuali, persoane fizice, membri marcanti ai comunitatii de IT si business din Iasi si nu numai. ”Niciunul dintre ei nu are mai mult de 10% din fond si toti banii sunt privati, permitand investitii flexibile si care urmaresc un singur scop: performanta si ambitia echipelor pe care le vom sustine. TBNR Accelerator, al carui nume vine de la The Best Never Rest, isi va urmari cu determinare scopul de a contribui la aparitia unor povesti de succes de talie mondiala in IT-ul iesean. Suntem convinsi de potentialul orasului si dorim sa stimulam si noi curajul si daruirea celor care vor sa porneasca pe cont propriu pentru a construi produse de impact”, spun fondatorii acceleratorului.

Sursa: Start-up.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.