Proiecte de 60,3 milioane de lei, depuse de Consiliul Judetean Brasov pe PNDL 2

bani.jpg

Presedintele Consiliului Judetean Brasov, Adrian Vestea, a declarat ca institutia a depus cinci proiecte pe Planul National de Dezvoltare Locala 2 (PNDL2), a caror valoare este de 60,3 de milioane de lei.

“Ne preocupam ca, în judetul Brasov, sa vina cat mai multi bani si sa realizam cat mai multe lucruri necesare dezvoltarii judetului. Cele cinci proiecte au în vedere reabilitarea unor drumuri judetene si constructia de poduri. Sunt si alte localitati din judet care au proiecte depuse pe PNDL 2 si acest lucru ne bucura. Pentru proiectele Consiliului Judetean am reactualizat studiile de fezabilitate, am realizat certificatele de urbanism, avizele necesare, iar saptamana viitoare le vom depune pentru a putea semna contractele pana la sfarsitul acestui an“, a declarat presedintele Consiliului Judetean Brasov.

Cele cinci proiecte sunt: reabilitarea DJ 132 Rupea-Homorod-Jimbor, limita cu judetul Harghita, drum pentru care s-a finalizat procedura de achizitie, urmand ca anul viitor lucrarile sa fie finalizate; constructia unui pot peste raul Olt spre localitatea Cincu, pe DJ 105; modernizarea DJ 108 B si DJ 108 C-Manastirea Brancoveanu-Valea Sambetei; podul peste raul Olt în zona localitatilor sercaia-Halmeag; reabilitarea unei portiuni a DJ 105, în urma unei alunecari de teren.

Sursa: Administratie.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.