Primul studiu realizat in cadrul Programului Romania Start-up Nation. Peste 84% din participantii la Programul Romania Startup Nation vor sa obtina suma maxima

Start-up-Nation-Romania-01.png

Cilv Consulting a realizat prima statistica in randul celor care doresc sa participe la programul Romania Startup Nation iar rezultatele sunt cel putin interesante. Informatiile de mai jos sunt obtinute pe baza unui esantion de aproximativ 250 de respondenti din mediul online care au completat formularul urmator. Daca esti interesat de o consultanta de specialitate, poti completa si tu acest formular iar un consultant te va contacta in cel mai scurt timp.

Contrar strategiei sustinute de statul roman (care acorda punctaj suplimentar pentru productie si IT), se pare ca cererea din piata pentru finantari este majoritara in domeniul servicii, acolo unde doresc 42,2% dintre participantii la sondaj sa-si deschida o noua afacere. Productia se afla pe locul 2, cu 27%, urmata de Comert si alte activitati cu 12,7%, industrii creative cu 9,3% si IT-ul pe ultimul loc cu 8,8% dintre raspunsuri.

84,3% dintre cei care au participat la sondaj doresc sa obtina suma maxima de 200.000 lei, prin care sunt obligati sa creeze minimum 2 locuri de munca. Optiunea cu 100.000 de lei este preferata de doar 15,7% din participanti. Avand in vedere proportia aceasta, este posibil ca bugetul alocat programului (in jur de 1,7 miliarde lei) sa ajunga unui numar in jur de 10.000 de companii.

Continuarea articolului: planul-de-afaceri.ro

Apelati cu incredere la consultantii nostri accesand: cerere.finantare.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.