Programul multianual de finantare a activitatii “Asistenta Comunitara” la Puntea Lupului si Bucin – Borzont

Solicitanti eligibili

Solicitantii pot fi: persoane juridice fara scop patrimonial, asociatii si fundatii – cu profil de asistenta comunitara – constituite conform legii, inregistrate in judetul Harghita, care iti desfasoara activitatea in raza administrativ teritoriala a judetului Harghita.

Activitati eligibile

Tip de servicii pentru care se acorda finantare nerambursabila:

– Urmarirea continua de catre asistentul comunitar a soartei celor nevoiasi, (batrani fara sprijin, bolnavi, copii neglijati de apropiati, familii marginalizate sau cu probleme civice) semnalizarea problemelor acestora pentru cei competenti respectiv participarea la solutionarea acestor probleme, de exemplu: asigurarea aprovizionarii cu alimente, procurarea medicamentelor, solutionarea unor probleme care necesita deplasari, transportul bolnavilor si a batranilor, a femeilor gravide, a copiilor la dispensare, spitale de specialitate, transportul invatatoarei, educatoarei, copiilor, a persoanelor care se duc la dispensare sau au probleme administrative neavand cale de transport si acces din locurile marginalizate sau izolate si care fac parte din program ( Puntea Lupului II), implicarea prin asistentul comunitar a persoanelor nevoiase in programele de reabilitare, culturale, religioase si sportive, cununii si funeralii, alte servicii privind solutionarea cererilor celor din localitatile deservite.

Conditii de finantare

Suma aprobata pe anul 2008 este de 13.000 lei. Finantarea asigurata de Consiliul Judetean Harghita va fi de 70% din bugetul total al proiectului. Diferenta de 30 % din valoarea de finantare a bugetul proiectului trebuie sa fie asigurat de solicitant, din resurse proprii sau alte finantari si sponsorizari. Durata serviciului: anul 2008.

Termene limita

Data limita pentru depunerea propunerilor de proiecte: 31 martie 2008 orele 15:00.

Finantator: Consiliu Judetean Harghita
Sursa: Consiliu Judetean Harghita
Informatii suplimentare
Folositi instrumentele urmatoare pentru a obtine detalii complete despre acest program de finantare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.