Finantare nerambursabila pentru asociatiile, fundatiile si persoanele fizice care infiinteaza si administreaza unitati de asistenta sociala in judetul Mures – 2008

Obiectivele programului

Potrivit prevederilor Legii nr. 350/2005 privind regimul finantarilor nerambursabile din fonduri publice alocate pentru activitati non profit de interes general si in conformitate cu Legea nr. 34/1998 privind acordarea unor subventii asociatiilor si fundatiilor romane cu personalitate juridica care infiinteaza si administreaza unitati de asistenta sociala precum si a Hotararii Guvernului nr. 1153/2001 privind Normele metodologice de aplicare a Legii nr. 34/1998 cu modificarile si completarile ulterioare, Consiliul Judetean Mures a aprobat prin Hotararea nr. 143 din 29 noiembrie 2005 masurile referitoare la modul de finantare din domeniul judetului a unor proiecte din domeniul culturii, cultelor, sportului si asistentei sociale prin asociatii, fundatii si persoane fizice.

Solicitanti eligibili

Sunt eligibili, in conditiile legii, sa participe la procedura pentru atribuirea contractului de finantare nerambursabila:

  • Orice persoana fizica romana sau straina care desfasoara activitati non profit menite sa sprijine realizarea unor obiective de interes judetean;
  • Orice persoana juridica fara scop patrimonial care desfasoara activitati non profit menite sa sprijine realizarea unor obiective de interes judetean.
Conditii de finantare

Suma disponibila pe anul 2008 este de 400.000 lei. Co-finantarea din partea beneficiarului trebuie sa fie de minim 10 % din valoarea totala a proiectului.

Termene limita

Documentatia de solicitare a finantarii nerambursabile se va depune in doua exemplare, in plic inchis la registratura Consiliului Judetean Mures, Tg. Mures str. Primariei nr. 2 pana la data de 10 aprilie 2008, ora 16:00.

Finantator: Consiliul Judetean Mures
Sursa: Consiliu Judetean Mures
Informatii suplimentare
Folositi instrumentele urmatoare pentru a obtine detalii complete despre acest program de finantare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.