Sevathon 2009

Introducere

CAMPANIA SERVATHON 2009 va sprijini un proiect din domeniul social al unei organizatii neguvernamentale prin desfasurarea unei ample campanii de strangere de foduri.

Solicitanti eligibili

Aplicantul sa fie organizatie neguvernamentala, legal constituita in Romania si care desfasoara activitati de cel putin 2 ani (la data depunerii aplicatiei), care nu acorda finantari catre alte organizatii, neimplicata politic si nu a fost creata de o autoritate a statului.

Organizatiile neguvernamentale care aplica trebuie sa fie inregistrate in Romania, si sa aiba bugete anuale de maxim 200.000 Euro si sa dovedeasca ca au administrat un buget minim de 20.000 de Euro in ultimii 2 ani.

Activitati eligibile

Proiectul depus spre finantare trebuie sa fie exclusiv din domeniul social, adresat grupurilor vulnerabile aflate in dificultate: copii, varstnici, familii cu venituri reduse si au in ingrijire copii, persoane fara adapost, copii ai strazii, persoane cu boli terminale si respecta principiile non discriminarii pe criterii si de gen, rasiale, de nationalitate, etnice sau religioase si nu implica activitati care sa conduca la indoctrinare religioasa.

Vor avea prioritate la finantare proiectele care:
– sunt sustenabile – la finalul proiectului va exista un mecanism care sa permita dezvoltarea activitatilor si dupa finalizarea finantarii;
– isi propun sa puna bazele unor activitati care vor aduce venituri organizatiei respective;
– produc un impact real – cuantificabil si vizibil – in randul grupului tinta si/sau a comunitatii.

Conditii de finantare
Durata proiectelor (min-max): minim 6 luni, maxim un an.

Bugetul proiectului depus spre finantare: 10.000 Euro. Fondurile suplimentare stranse ca urmare a derularii campaniei vor fi directionate catre proiectul castigator in scopul sprijinirii dezvoltarii activitatilor pentru care s-a solicitat finantare.

Termene limita

Termenul limita de trimitere a aplicatiilor este 15 aprilie 2009.

Finantator: Asociatia Stop Hunger
Sursa: Asociatia STOP Hunger
Informatii suplimentare
Folositi instrumentele urmatoare pentru a obtine detalii complete despre acest program de finantare
Nu exista nici un instrument.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top