Fondul Resurse pentru Viabilitate

Obiectivele programului

Programul isi propune sustinerea implementarii unor metode de atragere de fonduri, diversificarea bazei de donatori, punerea in actiune a planului de atragere de fonduri si evaluarea din perspectiva rezultatelor financiare.

Pe termen lung, programul urmareste sa contribuie la cresterea stabilitatii financiare a organizatiilor prin cresterea ponderii fondurilor din comunitate, a eficientei atragerii de fonduri si a stabilitatii financiare a organizatiilor.

Solicitanti eligibili

Programul se adreseaza organizatiilor care vor fonduri cu care sa stranga alte fonduri din comunitate.

Activitati eligibile

Programul de anul acesta sustine doua tipuri de finantari:
– finantari care acopera costuri directe de atragere de fonduri (pentru proiecte specifice si pe termen scurt in implementarea unor metode care abordeaza noi tipuri de donatori, noi metode, cresterea implicarii donatorilor vechi sau dezvolatarea unor noi instrumente de atragere de fonduri).
– finantari de tip suport general pe planul de atragere de fonduri (Acest tip de grant se adreseaza ONG lor ce au o experienta pe atragerea de fonduri si urmeaza un plan coerent de atragere de fonduri).

Conditii de finantare
Programul aloca suma de 120.000 RON pe o perioada de 3 ani, pentru proiecte care au ca scop imbunatatirea practicii de atragere de fonduri de la donatori individuali si companii.

Programul are in vedere acordarea unor finantari medii de 10.000 RON pentru granturile destinate costurilor directe de atragere de fonduri si 15.000 RON pentru granturile suport general al atragerii de fonduri. Suma propusa este doar una orientativa, finantarile solicitate pot sa fie mai mari sau mai mici, in functie de costurile pe care le presupun implementarea proiectului propus.

Termene limita

Aplicatiile pentru fondul de finantare pot fi trimise pana in 15 septembrie 2009.

Finantator: Asociatia pentru Relatii Comunitare
Sursa: Asociatia pentru Relatii Comunitare
Informatii suplimentare
Folositi instrumentele urmatoare pentru a obtine detalii complete despre acest program de finantare
Nu exista nici un instrument.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.