ESPON: Apel pentru propuneri de proiecte privind Platforma stiintifica ESPON – Prioritatea 3 “Platforma si instrumente stiintifice”

Introducere

Programul ESPON 2013 finanteaza cercetarea teritoriului european (elaborarea de studii, cercetari aplicate, analize focalizate, instrumente stiintifice, furnizarea de informatii, etc.), sprijinind, astfel, formularea politicilor care vizeaza coeziunea si dezvoltarea durabila a teritoriului european.

Platforma stiintifica ESPON reprezinta un element important al bazei de cunostinte furnizate prin Programul ESPON 2013.

Obiectivele programului

Proiectele derulate in cadrul acestei prioritati vor contribui cu informatii si metodologii pentru a furniza date de calitate in procesul de elaborare a politicilor. De asemenea, acestea vor contribui la constituirea si consolidarea unor instrumente, indicatori si date la nivel european, utilizate de catre comunitatea stiintifica din domeniul stiintelor teritoriului.

Solicitanti eligibili

Potentialii beneficiari eligibili pot fi institutiile de cercetare publice si private (universitati, institute de cercetare, firme de consultanta, etc.), autoritati publice de la nivel national, regional sau local si Punctele de Contact ESPON desemnate de catre statele participante la Programul ESPON 2013.

Activitati eligibile

Pentru consolidarea platformei stiintifice ESPON se va lansa o singura solicitare pe tematica Indicatori/Indici teritoriali.

Conditii de finantare
Bugetul total disponibil este de 400.000 euro si poate fi selectata in urma acestui apel o singura propunere de proiect.
Termene limita

Termenul limita pentru transmiterea propunerilor de proiecte si a expresiilor de interes este 11 noiembrie 2009.

Finantator: Uniunea Europeana
Sursa: Ministerul Dezvoltarii Regionale si Locuintei
Informatii suplimentare
Folositi instrumentele urmatoare pentru a obtine detalii complete despre acest program de finantare
Nu exista nici un instrument.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.