Masuri de sanatate a animalelor – Masura 2.4

Masura 2.4: Masuri de sanatate a animalelor

Obiectivele programului

Fondul European pentru Pescuit poate contribui la finantarea controlului eradicarii bolilor din acvacultura in condiitile Deciziei 90/424/CEE a Consiliului din 26 iunie 1990 privind anumite cheltuieli in domeniul veterinar.

Prin implementarea Programului Operational pentru Pescuit, Autoritatea de Management asigura eliminarea oricaror forme de discriminare intre barbati si femei in toate stadiile procesului de elaborare, implementare, pana la etapele de monitorizare si evaluare.

Solicitanti eligibili

Beneficiarii acestei masuri pot fi:
– Agenti economici;
– Grupurile de producatori (Ordin MADR 772/2007) si asociatiile (OUG 26/2000) pot fi beneficiarii acestei masuri daca toti membrii sunt afectati de incetarea temporara a recoltarii molustelor.

Activitati eligibile

Criterii de prioritizare:
– Masuri de control a bolilor exotice din acvacultura, enumerate in articolul 3 din Decizia 90/424/CEE a Consiliului, aplicate in conformitate cu sectiunea 3 din capitolul V al Directivei 2006/88/CE;
– Programele elaborate si aprobate in temeiul articolului 44 alineatul (2) din Directiva 2006/88/CE pentru maladii care nu sunt exotice in acvacultura, definite la anexa Deciziei 90/424/CEE a Consiliului.

Conditii de finantare
Aceasta masura va acorda indemnizatii care incearca sa compenseze lipsa de venituri intr-o situatie speciala creata de imbolnaviri, neexistand competitie in acordarea acestor ajutoare.
Termene limita

Depunerea proiectelor este momentan suspendata.

Finantator: Uniunea Europeana
Sursa: Agentia Nationala pentru Pescuit si Acvacultura
Informatii suplimentare
Folositi instrumentele urmatoare pentru a obtine detalii complete despre acest program de finantare
Nu exista nici un instrument.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.