Programul “East-East: Partnership Beyond Borders”

Introducere

Programul “East-East: Partnership Beyond Borders” ofera sprijin financiar si logistic oamenilor si organizatiilor pentru a intari colaborarea intre acestia si parteneriatele trans-frontaliere, in scopul promovarii valorilor societatii deschise. Programul promoveaza transparenta, dialogul si crearea unui spatiu neutru de dezbatere pentru prezentarea opiniilor.

Obiectivele programului

Principalul obiectiv al programului este sa faciliteze schimbul de valori, de idei, de modele de dezvoltare si de bune practici intre oameni si organizatii din tarile participante.

Solicitanti eligibili

Pentru activitatile care au loc in Romania, pot solicita finantari prin programul East-East organizatii non-guvernamentale si institutii de invatamant care au sediul si personalitate juridica in Romania.

Daca in proiect sunt incluse activitati care se desfasoara in alte tari, pentru fiecare tara trebuie sa existe un partener institutional care sa solicite finantarea pentru cheltuielile specifice. Nu se acorda finantari persoanelor fizice care doresc sa participe la alte evenimente decat cele finantate prin programul East-East.

Activitati eligibile

Programul finanteaza seminarii, ateliere de lucru, mese rotunde si schimburi de experienta intre persoane provenind din tarile participante in retea. Pentru astfel de activitati East-East ofera fonduri astfel:
– granturi directe acoperirea cheltuielilor cu participantii in Romania (cazare, masa, transport);
– finantare indirecta pentru transportul international al participantilor din tarile reprezentate in program; finantarea indirecta nu se acorda independent, ci numai legata de o cerere de finantare directa.

Termene limita

Programul East-East: Partnership Beyond Borders este deschis pe tot parcursul anului. Pentru ca procedura de evaluare necesita un timp indelungat (Procedura de evaluare), solicitarile trebuie trimise cu cel putin opt saptamani inainte de desfasurarea primei activitati pentru care se solicita finantare.

Finantator: Fundatia Soros
Sursa: Fundatia SOROS
Informatii suplimentare
Folositi instrumentele urmatoare pentru a obtine detalii complete despre acest program de finantare
Nu exista nici un instrument.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.