Schema de ajutor de stat sub forma de capital de risc prin intermediul unuia sau mai multor fonduri de capital de risc – JEREMIE

JEREMIE – Schema de ajutor de stat sub forma de capital de risc prin intermediul unuia sau mai multor fonduri de capital de risc

Introducere

In Romania, initiativa JEREMIE este organizata prin FEI, care actioneaza ca Fond de Participare JEREMIE, conform prevederilor Acordului de Finantare dintre Guvernul Romaniei si FEI, aprobat prin HG 514/2008 (“Acordul de Finantare”).

Obiectivele programului

Initiativa JEREMIE (“Joint European Resources for Micro to Medium Enterprises”) este un set de masuri care are ca obiectiv sprijinirea accesului la finantare al intreprinderilor mici si mijlocii.

Prezentul Apel are ca obiectiv infiintarea unuia sau mai multor fonduri noi de capital de risc, in limita bugetului total de 35 milioane EUR alocat de Fondul de Participare JEREMIE.

Solicitanti eligibili

Pot solicita finantare intreprinderile mici si mijlocii.

Conditii de finantare
Bugetul total alocat de Fondul de Participare JEREMIE este de 35 milioane EUR.
Termene limita

Termenul-limita de depunere este 14 iunie 2010.

Solicitantii sunt rugati sa adreseze orice intrebari cu privire la Apel catre FEI, numai la adresa de email [email protected], pana la data de 21 mai 2010. Raspunsurile la toate intrebarile primite vor fi publicate pe site-ul www.eif.org intr-un Document de Clarificare, in timp util pentru finalizarea Expresiilor de Interes.

Finantator: Uniunea Europeana
Sursa: Autoritatea pentru Coordonarea Instrumentelor Structurale
Informatii suplimentare
Folositi instrumentele urmatoare pentru a obtine detalii complete despre acest program de finantare
Nu exista nici un instrument.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.